Programma Santarun

De 4e Voorburg Rotary Santarun vindt plaats op zondag 22 december 2019 in het Huygenskwartier van Voorburg.

De start is om 15.30 uur in de Herenstraat, voor het Grand CafĂ© Restaurant “De Heeren van Huygens”, tegenover de Oude Kerk.

Het parcours is 3 kilometer lang.

Vlak voor de start is er onder professionele leiding een warming-up. Langs het parcours staan vrijwilligers om eventueel verdwaalde Santa’s de weg te wijzen. We verwachten dat alle Santa’s in een half uur het parcours wel hebben gelopen, maar de finish is open tot 16.30 uur.

De finish is op dezelfde plaats als de start. Daar vindt de uitreiking plaats van de cheque aan Buitengoed Dorrepaal (Middin) en ontvangt elke loper een medaille!

De Voorburg Rotary Santarun is een fun-evenement in de kerstsferen. Honderden kinderen, ouders en teams – allemaal met een rood kerstpak aan – rennen voor de lol en voor de gezellige sfeer een klein rondje. En daarmee steunen ze het goede doel. Iedereen die deelneemt krijgt een rood kerstpak en mag dat houden.

De Voorburg Rotary Santarun is een initiatief van Rotary Voorburg