Je kunt je hier inschrijven voor de 4e Santarun op zondag 22 december 2019

Met je inschrijving verzeker je je van deelname aan dit Voorburgse fun-evenement in kerstsferen. Na het succes van de vorige jaren organiseren we nu alweer de 4e Voorburg Rotary Santarun, op zondag 22 december 2019 in het Huygenskwartier van Voorburg. Zo is het Huygenskwartier het centrum van een mooie Rotary kersttraditie.

Door inschrijven en meelopen heb je aan de ene kant veel plezier en gezelligheid en tegelijkertijd help je mee geld in te zamelen voor mensen die onze hulp nodig hebben. Wat is er nou mooier?

Elke loper krijgt naast eeuwige roem en een goed gevoel, ook aan de finish nog een mooie medaille. Voor sport- of bedrijfsteams is er ook een prijs voor het team met de meeste personen! Dus neem met je club de uitdaging aan en schrijf je in. (De inschrijving kan maar maximaal per 10 mensen, maar als wij twee of meer inschrijvingen zien die bij elkaar horen, dan tellen wij het aantal bij elkaar op.)

Nieuw in 2019: creatieve kerstmutsen
Het leuke van de Santarun is dat iedereen in hetzelfde rode kerstmannenpak loopt. Maar met die mutsen kun je je goed onderscheiden! Daarom reiken we dit jaar ook een prijs uit voor de loper(s) met de meest creatieve kerstmuts. Dus: leef je uit!

Meld je hier aan:

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.

Na de inschrijving ontvangt je een e-mail met daarin nogmaals de informatie over je kerstpakken, de start, waar je je kerstmannenpak kunt ophalen (twee adressen) en andere wetenswaardigheden .

Meedoen voor een goed doel

De Santa’s rennen dit jaar voor een bijzonder goed doel: steun voor de Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag. Op dit  grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking, sporten 2000 gehandicapten uit verschillende landen tegen en mét elkaar. Met de Voorburg Rotary Santarun maken wij deelname aan deze Spelen mogelijk door een team van Middin (o.a. Dorrepaal), omdat we geloven dat sport en spel voor iedereen toegankelijk moeten zijn.
De start en finish is bij het Grand Café Restaurant “De Heeren van Huygens” tegenover de Oude Kerk. Het parcours is 3 kilometer lang. Langs het parcours staan vrijwilligers en hopelijk kun je ook vrienden, collega’s en familie meenemen om je aan te moedigen.

inschrijven voor medaille SantarunKerstmannenpak

Natuurlijk krijgt iedereen die deelneemt  een rood kerstmannenpak met een startnummer. Dat pak mag je houden. Houd er bij de inschrijving wel rekening mee, dat de maat voor volwassenen echt een grote maat is, dus te groot voor kinderen. De maat voor kinderen is ongeveer maat 140. De ervaring van eerdere jaren leert ons dat je gemakkelijk een stuk van de pijpen kunt knippen (of omvouwen).

Medaille

Bij de finish, ook voor het Grand Café Heeren van Huygens, ontvang je je welverdiende medaille!

De Voorburg Rotary Santarun is een initiatief van Rotary Voorburg